top of page

CARINGBULL

GangBangs

UK Flag.png

Kristina's Milde SM GangBang - Utrecht 5 Juni

Mannen, zijn jullie op zoek naar iets echt bijzonders?

Ad-1.jpg

Zo ja, lees dan verder!

Op 5 juni, as onderdeel van haar slettentraining, bied ik mijn verbluffend mooie en stijlvolle sub Kristina aan voor een milde SM gangbang, voor een selecte groep kieskeurige mannen.

 

Bij jullie aankomst zal Kristina (40) keurig en klassiek gekleed zijn en eruit zien als de intelligente en succesvolle zakenvrouw die ze is, met onberispelijke manieren. Gedurende de gangbang zullen jullie, als deel van haar training, stukje bij beetje haar facade van fatsoen en decorum afbreken en haar innerlijke hoer aan het licht brengen, die niets liever wil dan als speeltje voor jullie plezier gebruikt worden.

 

Ze zal eerst drankjes serveren, alsof ze gastvrouw is op een van haar vele feestjes. Wanneer iedereen gearriveerd is, zal ik haar opdragen haar kleding uit te doen, misschien een striptease te geven. Om haar echt opgewonden en in de stemming te krijgen, zul je misschien willen kijken hoe ze zichzelf neukt met een grote zwarte dildo tot ze spuit (deze sub spuit veel, dus bewaar afstand of ben bereid om nat te worden), of misschien heb je een ander verzoek. Ik sta open voor suggesties en ze doet alles wat ik haar opdraag!

 

Zodra ze haar halsband en riem om heeft, zal ik haar voor jullie laten knielen, één voor één. Je kan haar zeggen wat je wilt, dat ze je moet aftrekken, dat ze haar mond moet openen zodat je haar keel kunt neuken, wat jij wilt. We zullen genieten van het geluid terwijl ze worstelt om je lul helemaal in te slikken, kokhalst en haar hoofd naar achter beweegt om te snakken naar adem, en opnieuw haar rode lippen voor je opent om zich op je stijve pik te storten. Geen zorgen als ze zich misdraagt, een ferme tik op haar kont zal haar direct weer in het gareel brengen. Terwijl ze pijpt zullen haar handen op zoek zijn naar meer pikken, het is belangrijk voor Kristina’s training dat zowel haar mond als haar handen doorlopend benut worden.

Als ik vind dat ze haar orale kunsten naar tevredenheid tentoongesteld heeft, zal ze naar het bed geleid worden waar elk van haar gaatjes voor jullie beschikbaar zal zijn. DP, dubbel vaginaal, haar aan het spit rijgen, het kan allemaal. Mochten jullie groepsgewijs willen dat ze vastgebonden wordt, vertel het me en ik zal haar met armen en benen gespreid voor jullie vastbinden.

 

Een mogelijke afsluiter; terwijl we van een drankje genieten om weer wat op krachten te komen, moet de neukmachine Kristina nog maar wat bezig houden :-)

 

Kristina zoekt mannen met stevige pikken en een levendige seksuele verbeelding.

 

Geloof me, dit wordt een onvergetelijke gangbang, alles wat je verwacht van geile seks op een ‘normale’ gangbang met een spannende extra dimensie!!

Kristina -Strip3.jpg
KRISTINA footer_censored.jpg

Mogelijkheden omvatten: 

 Hard vaginaal en anaal neuken (met condoom) 

✅ Deep Throat (zonder)

 Bondage 

Vingeren (ze spuit veel, dus het wordt erg nat!) 

 In haar mond komen

 Voorzichtig slaan

 

Wat niet kan: 

Fisting of andere grote voorwerpen in haar kutje 

Poep en plas 

Na anaal een ander condoom aub

 

Er worden bij ons geen foto’s of filmopnames gemaakt.

legs spread.jpg

Kristina's Milde SM GangBang

Locatie:  regio Utrecht  -  Datum:  woensdag 5e juni  -  Tijd:  20:00 – 22:00

Kristina.jpg

Bijdrage om Kristina te mogen gebruiken voor twee uur bijna onbegrensde geilheid - je kunt kiezen uit de volgende opties:

Optie a) €100 (€20 vooraf + €80 op de avond zelf) + Garantie op een plekje!

💥 Garandeer je plek door €20,- vooruit te betalen. Dit kan gemakkelijk via de tikkie link:  https://tikkie.me/pay/vlh0ooe428oknasmf574

Wanneer je het overgemaakt hebt laat het mij even weten, zodat ik het kan bevestigen

of

Optie b) €130 bin de GB (ale er nog plaatsen vrij zijn)Vol = vol dus geef je zo vroeg mogenlijk op om je plek the claimen.

💥 Als je zeker bent dat je deel wilt zijn van de Kristina's GangBang, zal ik je adviseren voor optie a) te kiezen, dit zorgt voor een plek en de €30 korting!

Ik zie je op de 5e juni!

bottom of page