top of page

CARINGBULL

GangBangs

Which GangBang Scenario Excites?

GangBang in hotel. Girl being spitroasted during GangBang - A CaringBull GangBang
Classic HotelBang 

Twee uur ongeremde sex in de middag of vroege avond. Dit kan een rustige kennismaking met GangBangs zijn voor de nieuwkomers of mannen die wat schuchter zijn, maar ze zijn ook zeer geschikt voor de doorgewinterde GangBanger die meteen de actie in wil duiken. De dames zijn altijd gekleed in sexy lingerie, vaak geblinddoekt en soms geboeid, ze hebben niet veel voorspel nodig. 

Woman getting her nails into CaringBull before a GangBang
Drink&Bang

Een groep goed geklede mannen, vaak in pak, ontmoeten de dame of dames in een bar voor een drankje en een hapje. Je hebt tijd elkaar een beetje te leren kennen voor de actie begint. Vergeet niet dat sex niet alleen lichamelijk is, hier heb je de mogelijkheid wat te flirten om de spanning en seksuele opwinding aan te wakkeren. We nodigen slechts 4 of 5 mannen, uit bij elke ‘Drink&Bang’.

Two beautiful pussies waiting to be fucked at CaringBull GangBang
MultiGirlBang

MultiGirlBangs (3 – 5 GB meisjes), dit is CaringBulls specialiteit! maar bij de typische MultiGirlBang kun je dit verwachten: )

* één meisje gepresenteerd in een sling

* twee meisjes geblinddoekt met handboeien om in doggy­style

* twee meisjes losjes wijdbeens aan bedden

vastgebonden (al dan niet geblinddoekt)

Dit zijn altijd goed bezochte GangBangs met heerlijke seks en veel plezier. De mannen weten dat het niet alleen om hen gaat en de meisjes hebben de tijd om, als ze willen, elkaars lichamen te verkennen met vingers, mond en speeltjes.

Lauren is the Cuckold wife. They visited Amsterdam for a Cuckold GangBang in November arranged by CaringBull - VisitingCouple
CuckoldBang

Bij de klassieke CuckoldBang kijkt je partner toe hoe een aantal mannen jou aan het verwennen zijn. Hij zit rustig in een hoekje te kijken, en misschien wel, als het jullie fantasie is, met handboeien geketend terwijl jij volop in actie bent. Normaal gesproken zijn er tussen de 3 en 6 mannen aanwezig. Ook heb jij meer controle tijdens de voorbereiding en selectie.

CuckoldBang voorbeeld

Mature woman suck cock at bukkake start of CaringBull GangBang
MatureBang

Aangezien veel dames van 40+ zich bij CaringBull gemeld hebben met de vraag of we een GB voor ze kunnen opzetten, hebben we besloten hen te helpen bij het vervullen van hun seksuele fantasieën. De rode draad in hun e­mails is dat ze meestal getrouwd zijn, dat ze niet willen dat hun man er van weet (dus discretie is van het grootste belang), en dat ze op zoek zijn naar stevige seks, dubbele penetratie en anaal.

Beautiful MILF handcuffed and ready for CaringBull BDSM GangBang
BDSM Bang

Als bondage, handboeien en blinddoek echt helemaal jouw ding is, dan is de BDSM Bang voor jou de juiste keuze! Een prachtig touw-harnas, of andere mogelijkheden met touw zijn bij de BDSM Bang mogelijk, wij regelen een “rigger” die jou prachtig knoopt met de touwen voordat de heren arriveren. De duur van deze BDSM Bang is volledig afhankelijk van wat jij aankunt en CaringBull zal ervoor zorgen dat elke man duidelijk weet waar jouw grenzen liggen en erop toezien dat hier aan gehouden wordt. Geniet van je onderdanige kant tijdens deze heerlijke BDSM Bang

Role Reversal the man is handcuffed and blindfolded for woman's pleasure - CaringBull RoleReveral GangBang
RoleReversalBang

Een RoleReverseBang is voor mannen die zeker genoeg zijn over hun seksualiteit en hun grenzen willen verleggen, nieuwe seksuele ervaringen willen opdoen. Een belangrijk element is het loslaten van de dominante mannelijke rol. RoleReversal Bangs zijn niet voor iedereen geschikt.


Avontuurlijke mannen zullen gekleed, geblinddoekt en geboeid de GB ruimte ingeleid worden, waar de CaringBull GB meisjes hen zullen opwinden en hun zintuigen zullen prikkelen. Wat ze doen bepalen ze helemaal zelf, het is niet uitgeschreven of bedacht. Stel je de opwinding voor van geblinddoekt neuken, je zult gegarandeerd ontploffen! 

Special GangBangs can be design completely to your fantasises by CaringBull
'SpecialBang'

Diverse meiden hebben gevraagd of CaringBull ook andere soort GangBangs zou kunnen organiseren. Gangbangs die anders zijn dan 'normaal', op zoek naar de grenzen.Zo is er een voorstel om een GangBang in een busje te doen. Het is nog niet duidelijk of de dame in kwestie wil dat het busje stil staat of rijdt... Een ander voorstel is een zogenaamde moeder & dochter gangbang. We zijn er zeker van dat menig man hierover gefantaseerd heeft!

 

Als u nog speciale fantasieën heeft die u niet in ons gebruikelijke GangBang-aanbod vindt, laat het CaringBull weten. Wij gaan proberen om een 'SpecialBang' voor u te regelen!

'SpecialBang' voorbeeld

Meiden Onthoudt: Ongeacht Wat Mannen Denken, Draaien De Gangbangs Puur Om Het Realiseren Van Jouw Fantasie!!

bottom of page