top of page

CARINGBULL

GangBangs

Wat voor soort GangBang zoek je?

CaringBull begrijpt dat niet iedere man dezelfde soort GangBang geil vindt. Daarom organiseren we allerlei type GangBangs op diverse plaatsen in Nederland. Zo zijn er 'vanilla' HotelBangs, MultigirlBangs, MatureBangs, BDSM Bangs enz. Kijk bij het tabblad GangBangs voor alle opties die wij bieden. Een ervaring met garantie voor een stijve pik en borrelende ballen!

 

 Meld je zelf aan voor onze Maillijst:

 

Dan ontvang je direct alle informatie over de geplande GangBangs, nog voordat er op internet mee geadverteerd wordt.

* Laat CaringBull weten welk type GangBang jouw voorkeur heeft. Dan kunnen we je plaatsen op een voorrangs-lijst voor deze GangBangs.

* En je ontvangt mails met speciale acties.

Looking for Something Special?

Something Exclusive?

Exclusieve GangBangs

Exclusieve GangBangs

Zijn jullie een groepje vrienden, en jullie willen dat CaringBull een GangBang speciaal voor jullie organiseert? Geen probleem! Wij kunnen dat regelen voor groepen van minimaal 5 mannen. Mocht je nou net 1 of 2 personen te kort komen, kan CaringBull ook helpen door te zoeken in onze maillijst naar iemand die binnen jullie vriendengroep zal passen.                                                                                                                            

​Een exclusieve GangBang kan van elk type zijn, in een geschikt hotel bij jullie in de buurt. Vanwege dit exclusieve karakter vragen we wel om 50% van de kosten van te voren te betalen, maar daarvoor zul je dan ook een gedenkwaardige ervaring krijgen, die je dus met je vrienden kunt delen! Jullie hebben dan nog jaren genoeg stof om over te praten bij al jullie ontmoetingen die er nog gaan volgen.

Neem contact met op met CaringBull voor informatie om deze vrienden-bang te realiseren. Laat ons jullie wensen weten; Samen maken we er de perfecte GangBang van!!

Learn about Sex in 2 Minutes

The science of sex -- in two minutes flat. From dopamine rushes and tense muscles to orgasms and oxytocin, take a look at what happens to your body during sex.

Glamour Magazine December 2017

Sex in 2 Minutes
bottom of page