top of page

CARINGBULL

GangBangs

Cuckolding

'Cuckold' is een speciaal onderdeel binnen de GangBang en BDSM wereld. Vanwege de toengenomen interesse, is wat meer uitleg hierover wel op z'n plaats. Andere type GangBangs spreken vaak wel voor zich.

Wat Is Cuckold?

What is Cuckolding

Van oorsprong komt de term uit de 18e eeuw, en werd gebruikt voor mannen die een overspelige vrouw hadden. De man was zich niet bewust van de buitenissige activiteiten van zijn vreemdgaande vrouw. De man, de 'Cuck' genaamd, was onderwerp van spot en grappen onder degenen die wèl wisten van zijn vrouws ontrouw. De term 'Cuck' is weer een afgeleide van de Cuckoo bird (in het Nederlands heet deze vogel de koekoek). Deze vogel staat er om bekend dat die haar eieren legt in de nesten bij andere vogels, zonder dat die dat merken.

Cuckolding Today

The Cuckold - description of what a Cuckold is and waht Cuckolding in modern society mean. Explanation by CaringBull

Cuckolding Today

Cuckolding Today

Heden ten dage wordt de term Cockold nog altijd gebruikt, al is de betekenis ervan wel anders geworden.

 

Cuckold wordt nu gebruikt als fetishterm (een fantasie). Het is geliefd bij veel koppels om hun seksleven een boost te geven. Het is het best te omschrijven als fetish van masochistische mannen die er plezier aan beleven om hun vrouw te bekijken, terwijl zij seks heeft met andere mannen. De man is medeplichtige bij dit overspel en helpt juist ook vaak om de ontmoeting te regelen. En is uiteraard ook aanwezig om getuige te zijn van dat zijn vrouw seks heeft met de andere man of mannen.

 

Een Cuckold koppel hoeft natuurlijk niet per se getrouwd te zijn, maar er is wel een bepaalde vorm van relatie en vertrouwen tussen hen.

 

De fetish cuckolding is voor de 'Cuck' een vorm van geestelijk masochisme, dat meestal geestelijke vernedering inhoudt. Bij dit soort ontmoetingen heeft de vrouw seks met een andere man, terwijl haar man zogenaamd gedwongen toekijkt. Als onderdeel van de Cuckold-scene kan hij zelfs 'tegengehouden' worden doordat hij vastgebonden is met handboeien of touwen. In werkelijkheid is man, uiteraard, welbewust en een gewillige maar passivie deelnemer van dit spel.

 

Het is het ontbreken van actieve deelname en het gevoel van buitengesloten te worden, waar veel Cuckolds juist van genieten, en waar ze seksueel opgewonden van raken.

 

Een andere aspect van de Cuckold fetish is de concurrentie; veel 'cucks' vinden hun vrouw seksueel nog aantrekkelijker als ze de concurrentie moeten aangaan met de 'Bull' die zijn vrouw neukt.

 

Cuckolding is iets anders dan swingen (er is namelijk geen andere vrouw aanwezig die seks heeft met de man) en trio's (want de man is niet actief betrokken bij cuckolding, alhoewel deze grenzen erg vaag zijn en soms een cuckold scenario toch leidt tot een trio).

 

Wat vaak het meest aantrekkelijk is voor mannen die zichzelf tot 'Cuck' benoemen, is te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse werkelijkheid. Veelal zijn deze mannen dominant in het dagelijkse leven, thuis of op hun werk, en vinden het daarom ongelooflijk stimulerend en opwindend om de controle op de situatie en over zijn vrouw kwijt te zijn, en geestelijk vernederd te worden doordat hij moet toezien hoe zijn vrouw seks heeft met een andere man of meerdere andere mannen.

Jouw CuckoldBang

Your CuckoldBang

CaringBull regelt alleen een CuckoldBang nadat er uitvoerig vooraf gecommuniceerd is, en alle aspecten besproken zijn, om er zeker van te zijn dat we weten wat jullie wensen zijn: Zoals de locatie, het aantal en het type mannen (Bulls) wat gewenst is, en wat de rol van de man (de 'cuck') zal zijn. Wil hij bijvoorbeeld vastgebonden zijn, wil hij op enig moment deelnemen, en zo ja op welke manier wil hij dat dan.

 

Zodra het voor CaringBull duidelijk is wat de exacte wensen zijn, wordt er een geschikte man (of mannen) gezocht. Het koppel waarvoor we de CuckoldBang organiseren kan overwegen of zij deze man/mannen geschikt vinden. Uiteindelijk beslist altijd het koppel of ze akkoord gaan met de geselecteerde man/mannen.

 

CaringBull zal onopvallend aanwezig zijn bij de CuckoldBang, om er zeker van te zijn dat alles soepel verloopt en ieders veiligheid wordt gewaarborgd. Iets wat zeker een veilig gevoel zal geven als de man er voor gekozen heeft om vastgebonden te zijn. De aanwezigheid van CarinBull geeft ook de vrouw de gelegenheid om helemaal relaxed te zijn, zodat ze zichzelf volledig kan laten gaan. Op deze manier kan zowel het koppel als ook de uitgenodigde Bull/Bulls compleet genieten van deze Cuckolding ervaring!!

Voor iedereen die voor de eerste keer een Cuckolding overweegt - een waarschuwing vooraf:

Besef dat dit een levenslange ervaring zal zijn! De vrouw zal seks hebben gehad met een andere man, en dat is niet meer terug te draaien. Hoe graag je dat ook zou wensen. Dus praat er vooraf eerlijk en open over met elkaar, en zorg er voor dat je er zeker van bent dat jullie het allebei ook echt deze ervaring willen meemaken. Zorg dat je relatie sterk genoeg is, zodat jullie voor altijd verder gaan met een geweldige Cuckholding ervaring.

bottom of page