top of page

CARINGBULL

GangBangs

BONDAGE

ezgif.com-gif-maker (2).gif

We Houden Van Touwen, Boeien & Blinddoeken

De laatste tijd hebben we vele verzoeken om informatie ontvangen over de mogelijkheden van bondage tijdens CaringBull GangBangs. Dit is deels te verklaren door de toename van het aantal CuckoldBangs, met stellen die willen weten hoe de vrouw het beste kan worden vastgebonden en ‘aangeboden’ aan de uitgenodigde Bulls. Maar ook vrouwen die gewoon extra spanning willen introduceren bij HotelBangs and Drink&Bangs, om ze nog gedenkwaardiger en geiler te maken, hebben zich gemeld. Het gevoel van het touw op de huid, de restrictie en het gevoel van overgave is zonder twijfel heerlijk, en het is geen wonder dat meer en meer dames bondage willen toevoegen aan hun GangBangs.
CaringBull heeft een aantal mogelijkheden die u kunt overwegen voor uw volgende GangBang onder elkaar gezet en legt kort elke positie uit, en de standjes waar deze goed voor is.
Rope and dildo perfect combination - CaringBull
Young girl tied spreadeagled for CaringBull GangBang
SpreadEagled

Omschrijving: Benen wijd vastgebonden, klassiek de armen horizontaal gespreid gebonden, of als alternatief kunnen ze boven het hoofd gebonden zijn.

Sex: Goed om te plagen, voeg een blinddoek toe voor ‘zintuiglijk spel’, comfortabel voor missionaris positie en ‘aan het spit rijgen'. Of til het hoofd wat op voor een geweldige deepthroat.

Gabby Pixelated.jpg
SpreadEagled (variatie)

Omschrijving: ​Een touw is bevestigd aan iedere enkel en de benen zijn naar achteren getrokken. Touwen bij de dijen zorgen ervoor dat de dame niet omhoog kan kruipen, de armen kunnen horizontaal of boven het hoofd worden gebonden.

Sex: Deze variatie staat diepere penetratie toe omdat het kutje en kontje van het meisje makkelijker bereikbaar zijn.

Crab Tie a great GangBang sex position
Crab Tie

Omschrijving: ​De bovenarmen zijn vastgebonden aan de benen, eenmaal vastgebonden is de vrouw totaal weerloos. Indien gewenst kunnen extra bindingen worden gebruikt om de benen wijder te spreiden, of de enkels kunnen worden vastgemaakt aan een spreidstok.

Sex: ​Dit is een uitzonderlijk veelzijdige bondage voor sex, de dame kan makkelijk orale sex geven of ontvangen. Vaginale en anale sex is erg makkelijk. De man kan de

positie van de vrouw eenvoudig wijzigen voor doggy, missionaris of lepeltje-lepeltje sex.

CaringBull loves tying girls in doggy position, great easy access to pussy and anal during GangBang
Doggy Tie

Omschrijving: ​Benen wijdbeens gebonden, polsen samengebonden en onder het lichaam ​geplaatst, en aan het voeteneinde vastgemaakt. Dit is een meer comfortabele positie dan de Crab Tie.

Sex: ​Deze bondage geeft een prachtig uitzicht en biedt het poesje en kontje op een heerlijke wijze aan voor hard en lang op zijn hondjes

Futomomo tie - very pretty leg bondage tie
Futomomo (fat thigh)

Omschrijving: ​Decoratieve beenbondage die op zichzelf kan worden gebruikt, of als deel van een uitgebreidere bondage. Het onderbeen wordt aan het bovenbeen vastgeknoopt.

 

Sex: Spreid haar benen voor missionaris, zet haar op haar

knie​ën​ voor doggy, of laat haar rechtop zitten om te pijpen.

Karada-.jpg
Karada Full Body Harness

Omschrijving: ​De basis-karada voelt absoluut heerlijk; de touwen hebben de neiging om langs de gevoelige delen van de vrouw te schuren wanneer ze zich beweegt.

Als je niet op zoekt ben naar penetratie, kun je een ‘happy knot’ leggen tussen de vrouw haar benen, die haar clitoris stimuleert wanneer ze zich beweegt. Het karada harnas houdt op zichzelf geen beweging tegen, maar is een goede basis om andere vormen van bondage aan toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een ‘kikkerbondage’ of ‘Futomomo’​.

Sex: ​Omdat de Karada de bewegingen vrijlaat zijn alle posities mogelijk, en er zijn veel mogelijkheden tot vastgrijpen voor ruigere sex.

BDSM - completely bound woman lays helpless waiting for CaringBull GangBang to start
DragonFly Sleeve / Harness

Omschrijving: ​Decoratieve en r​estrictieve armbondage (sleeve). Uit de klassieke DragonFly sleeve is relatief makkelijk te ontsnappen, maar kan worden uitgbreid door een harnas toe te voegen om te verzekeren dat niet uit de bondage kan worden ontsnapt door te bewegen. Niet uit de bondage niet kan worden ontsnapt door te bewegen. Net als bij de Karada is de DragonFly

een goede basis voor andere bondages, zoals de Futomomo die op de foto is te zien.

Sex: ​Te gek voor missionaris, oraal zowel gevend als ontvangend.

Beautiful young girl tied on the bed edge
Bed Edge Bondage

Omschrijving:​ Hoewel dit bed-rand bondage wordt genoemd, kun je het meisje op deze manier over elk willekeurig meubelstuk vastbinden. Deze techniek geeft het gevoel gedeeltelijk opgehangen te zijn maar is toch comfortabel en veilig voor langdurig spel.

Sex: ​Super voor doggy of anaal, grijp het touw bij de polsen om het lichaam van het meisje op te tillen, en da het gevoel van totale overgave nog te versterken.

Fucking Machine

The Fucking Machine is not strictly Bondage, but as it can be combined with a decorative or restrictive rope tie to create a deliciously horny experience, it has been included here. The Fucking Machine is primarily used for Bukkake, where the girl wants to be 'machine fucked' while the guys donate their sperm. Guys find it a big turn-­on watching a beautiful girl squirm to the relentless thrusts of the 'fucking machine' as they shoot their load!!

Of course the Fucking Machine can also be used as a amazing ‘warm­up/party-starter’ at any type of GB. Perhaps you would like initially to be ‘spreadeagled’ or in the ‘doggy’ position blowing guys whilst the machine goes to work on your pussy. Wouldn’t that be deliciously horny and a great way to get the guys cocks stiff and standing to attention!?

Bondage is slechts gelimiteerd door uw eigen fantasie en wensen, dus voel u vrij om uw fantasie​ën​ met CaringBull te bespreken, zodat we samen kunnen besluiten welke technieken te gebruiken. Bondage is natuurlijk ook voor mannen, de vrouw van een Cuckold stel kan bijvoorbeeld willen zien hoe haar Cuck is vastgebonden, terwijl zij gedwongen wordt te spelen met andere mannen.

Gids voor degene die vastgebonden wordt. 

De mogelijkheden zijn onbeperkt, hopelijk heeft het bovenstaande u op ideeën gebracht voor uw volgende CaringBull GangBang of privé feestje!!

bottom of page