top of page

CARINGBULL

GangBangs

Screenshot 2021-05-29 at 20.33.42.png

Daisy's Exclusieve Cuckold 'Prive Party' - Utrecht 29 Januari

Champagne & Canape’s, Verbluffend Mooie en Stijlvolle Nederlandse MILF GangBang.

 

Wat Wenst Een Man Nog Meer?

PHOTO-8.2jpg.jpg

Daisy is (zoals je op haar foto's kunt beoordelen) een verbluffend mooie en stijlvolle Nederlandse MILF. Wat je echter niet kunt zien en waarin je CaringBull’s op zijn woord mag geloven (tenminste tot de 29e), is de zeer ondeugende kant van Daisy's persoonlijkheid.
 

Blijkbaar is de gedachte om omringd te worden door kloppende pikken al jaren een fantasie. Nu, op 44-jarige leeftijd heeft Daisy het zelfvertrouwen en het diepe verlangen om "die prikkel te doorgronden", om het van haar 'bucketlist' te schrappen en haar lichamelijk en geestelijk volledig over te geven aan dit seksuele verlangen.

Dit zal zeker geen doorsnee standaard Sexjobs.nl gangbang zijn, dus als dit is waar je naar op zoek bent, dan is dit 'feestje'' zeker niet iets voor jou!

 

Ik ben gevraagd om er een verfijnd 'feestje' van te maken waarbij de sfeer lijkt op die van een 'classy champagne party'. Er zal voldoende tijd zijn om de seksuele spanning op te bouwen onder het genot van een glas gekoelde champagne, zodat Daisy met jullie kan flirten. Zoals ze het zei, "de geest is het grootste geslachtsorgaan in het lichaam, dus laten we beginnen om haar geest in de juiste stemming te brengen!"

 

Je wordt gevraagd om je casual te kleden, zeker geen jeans! Je wordt ontvangen met een glas champagne, chardonnay of frisdrank en voorgesteld aan Daisy. Er is tijd om te kletsen, te drinken en te genieten van een aantal heerlijke hapjes. (Canapes)

Zoals je zal verwachten heeft Daisy lang nagedacht en de tijd genomen om de kracht te vinden om dit verlangen aan te gaan en heeft zij gefantaseerd hoe de “perfecte gangbang” er voor haar uit moet gaan zien. Het was echt grappig om haar ogen te zien stralen terwijl ze haar verlangen met mij deelde over hoe deze gangbang zich mag ontvouwen. Ze kijkt er echt naar uit!

De geselecteerde mannen zijn tussen de 25 en 55 jaar oud, 'normaal' of 'atletisch' gebouwd komen netjes gekleed aan. Ze maken kennis met Daisy en Wim (haar partner) en met elkaar, nemen een drankje, een hapje en ontspannen, waardoor de stress van de dag naar de achtergrond verdwijnt.

Als Daisy denkt dat het moment 'goed' is, zal ze zich op haar knieën laten zakken en de mannen helemaal gekleed om zich heen verzamelen. Ze wil de bobbel in je broek zien groeien als ze jouw pik begint te strelen waarna ze hem uit je broek haalt om hem in haar mond te laten glijden. Daisy heeft het verlangen om een groepje mannen die om haar heen staan te pijpen en van pik naar pik. Daisy zal jou inspireren om haar met al jouw aandacht te verwennen.

Neuken is altijd met condoom, geen uitzonderingen! Als je anaal bent geweest dan moet je je condoom veranderen voordat je vaginaal gaat - ik weet zeker dat ik je hier niet aan hoef te herinneren.

Collage55.jpg

Daisy's Exclusieve 'Prive Party'

Collage 3.jpg

Locatie: Utrecht
Datum: Woensdag 29 Januari
Tijd: 16:30 – 18:30 en 20:00 – 22:00
De bijdrage voor deze Classy GangBang is €120

Dus wat hebben we van jou nodig:
Bevestiging van sessie 16:30-18:30 of 20:00-22:00
Foto (geen cockshot), gezicht kan onherkenbaar zijn.

* Leeftijd (25-55)

Mobiel nummer, jij ontvangt de exacte locatie via whatsapp / sms

Als Daisy opgewonden raakt als ze je foto ziet en je bent geselecteerd als een van de mannen om haar te neuken, wordt je gevraagd om de aanbetaling van €50 te betalen via tikkie. We dringen aan op deze aanbetaling om fakers en no-shows te ontmoedigen. Mannen die niet komen opdagen zouden daisy haar fantasie verpesten en CaringBull gaat dat risico niet nemen!!

Aan het einde van de gangbang wil ik dat Daisy volledig uitgeput op het bed instort, glimlachend van oor tot oor!!

Daisy's recensie

Daisy's Review

Het begon met een fantasie al heel wat jaren terug die mijn man onthouden heeft dat ik droomde om genomen te worden door meerdere mannen tegelijk. We fantaseerden al jaren over het bezoeken van een parenclub maar nog nooit de stap durven nemen.

 

We zijn een stel van 40+ en hebben een prima sexleven maar toch op zoek naar wat uitdaging op dit gebied.

 

We hadden al wel wat ervaring opgedaan met een trio door het zetten van een advertentie op Sexjobs. Daar kwam best wel reactie op maar ook wel veel fakers.

Veel beloftes maar weinig daden! Uiteindelijk wel gelukt hoor!

 

Tot mijn man de site van Caringbull tegenkwam over het organiseren van een GangBang. Ik moet zeggen dat toen ik dat las ik best wel enthousiast werd.

 

De afspraak met David van Caringbull was snel gemaakt en onder het genot van een kop koffie heeft David ons alles verteld over het hoe en wat van een GB.

We waren het er snel over eens dat het een Classy Cuckold GB moest worden want mijn man houdt ervan om toe te kijken terwijl ik verwend wordt door een andere man…in dit geval mannen.

 

Ik moet zeggen dat David van aanpakken houdt en het prikken van een datum was binnen no time geregeld. Hij is een echte gentleman.

 

Datum van onze koffieontmoeting was 6 januari en datum GB 29 januari.

David heeft van onze anonieme privéfoto’s een mooie collage gemaakt als advertentie voor onze Classy Cuckold GB. Met Champagne en hapjes als ontvangst in een luxe hotelkamer en daarna…heerlijke seks.

 

Zijn voorstel was om 2 sessies te doen nl. s’middags van 16.30 – 18.30 en van 20.00 – 22.00.

Aantal mannen ongeveer 6 per sessies. Eigenlijk was ik gelijk enthousiast!! Super spannend of er leuke mannen op af kwamen..Nou laat dat maar aan David over.

 

We hadden wel een aantal voorwaarden waar ze aan moesten voldoen zoals de gebruikelijke discretie en hygiëne. En de do’s en dont’s goed besproken.

We hebben alles overgelaten aan David die alles tot in de puntjes heeft georganiseerd.

Toen eindelijk de dag kwam had David de champagne en de hapjes uitgestald en mijn man en ik zaten te wachten in de hotelkamer.

 

daisy.jpeg

De mannen arriveerden 1 voor 1 en na een hartelijke ontvangst met een drankje en een hapje kon het feest beginnen. Ik mocht 1 voor 1 alle broeken losknopen en iedereen eerst lekker pijpen.

De middagsessie was met 7 mannen die mij heerlijk verwend hebben.

Alle gaatjes tegelijk gevuld en veel likken en pijpen en neuken.

Het was heerlijk!!!!. A dream come true.

 

Ik kon er geen genoeg van krijgen.De avond sessie kwamen er 5 mannen. Helaas 2 op het laatste moment afgezegd maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een supergezellige en geile middag en avond. We hebben genoten van elk moment.

David was er van begin tot eind bij en ik voelde me de hele dag goed begeleid en ook zeer veilig. Ook ging alles heel relaxed.

 

Dankjewel David, je hebt van mijn eerste GB een supergeil feest gemaakt en mijn man en ik vonden het zeer zeker voor herhaling vatbaar!!!

Daisy en partner

xxxx

bottom of page