top of page

CARINGBULL

GangBangs

Your Fantasies Fulfilled

Onze Zienswijze

Iedere man en vrouw heeft seksuele fantasieën, vaak verstopt, verborgen voor partners, familie en vrienden. Ons doel is het creëren van verschillende amateur GangBang scenario’s waarin onderdrukte seksuele fantasieën en verlangens een heerlijke werkelijkheid kunnen worden in een veilige omgeving. Te vaak worden GangBangs gezien als vermaak voor mannen, maar niets is minder waar, dames.

 

Een werkelijk succesvolle GangBang heeft het nodig dat seksuele fantasieën van mannen en vrouwen met elkaar overeenkomen. Als de gedachte om door meerdere mannen genomen te worden je aanspreekt, vertel ons dan jouw seksuele fantasie of perversie en wij zullen ons best doen een GangBang te organiseren waar je nog lang over zult nadromen.

CaringBull

In 2016 is CaringBull gestart met het organiseren van gangbangs (GB's) door heel Nederland. CaringBull heeft 3 doelstellingen:

* CaringBull biedt gegarandeerd een veilige omgeving, waarbinnen de dames zich volledig kunnen ontspannen en kunnen genieten van hun seksuele fantasieën, wetende dat CaringBull altijd binnen handbereik is om er voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

 

* CaringBull zorgt er voor dat de uitgenodigde mannen bekend zijn met de regels, en zich houden aan de afspraken die er met de meiden zijn gemaakt (de do's & don'ts). CarinBull zorgt er voor dat de dames te allen tijde met respect worden behandeld tijdens de gangbang.

* CaringBull creëert allerlei soorten gangbangs, die zowel voor de meiden als voor de mannen veel plezier opleveren.

Our Thinking

GangBangs

CaringBull organiseert verschillende soorten GangBangs. Welk type GangBang het meest voor jou geschikt is, hangt van jouw seksuele fantasieën af. We hebben een uitgebreid aanbod. Maak uw keuze!

Zit uw fantasie er niet bij? Laat ons weten wat uw fantasie is en we gaan ons uiterste best doen om een 'Special-GangBang' voor u te organiseren. Wij zullen er alles aan doen om uw fantasie uit te laten komen, zodat u er met een grote glimlach en met veel voldoening op terug kunt kijken.

GangBangs
CaringBull

Informatie voor de dames

Te vaak worden GangBangs gezien als vermaak voor mannen, maar niets is minder waar, dames!!

​Wij zijn op zoek naar amateur nymfomanes. Dit zijn overigens gewone vrouwen met dezelfde obsessie voor seks, als 'de gemiddelde man', die hun seksualiteit volledig willen onderzoeken; ongeremd en zonder taboes, en natuurlijk ook betaald willen krijgen voor het geven en ontvangen van genot. 

Girls Info
Gallery

Informatie voor de mannen

Wie in onze maillijst staat ontvangt van te voren een kennisgeving over ingeplande gangbangs (nog voordat er op internet wordt geadverteerd) en hebben dus voordeel en kunnen profiteren van speciale acties.

Gebruik onderstaande link om je aan te melden:

Zijn jullie een vriendengroep en je wilt dat CaringBull speciaal voor jullie een gangbang organiseert? Klik dan op onderstaande link:

 

Guys Info

Mijn ervaring bij Caringbull:

Vanaf het eerste gesprek hadden wij er een goed gevoel over. Ik wilde graag een gangbang “next level” en mijn vriend wilde daar graag aan deelnemen. Maar hoe gaan we dat doen. En zo kwamen we in contact met Caringbull.
Alles was tot in de puntjes verzorgt en alles wordt in het werk gesteld om jou een mooie ervaring te geven. Je kan hem er op vertrouwen dat hij garant staat voor jouw veiligheid en dat hij er voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Ontspan dus gerust en geniet van jouw feestje. 
Als ik er aan terug denk dan is er ook weer gelijk het verlangen om het nog eens mee te maken maar dan nu met een tweede dame er bij.
Het was voor mij de eerste keer en ik had mij geen betere eerste keer kunnen voorstellen. Ik voelde mij een prinses maar ook voelde ik mij gebruikt maar dan wel op een positieve manier omdat alle mannen zeer respectvol waren. Het idee dat acht mannen mij wilde verwennen en nemen wond mij enorm op. Ik heb mij zelden zo kunnen laten gaan als op dit feestje en dat vraagt dus om meer. 

Eline (Amsterdam)

Reviews
bottom of page