top of page

CARINGBULL

GangBangs

Jane GB pic.jpg

 Stop Press Latest – Geweldig Nieuws

Girls Only Party!!

C is een prachtige dame van 26 jaar, die kennelijk de advertenties van CaringBull GangBangs heeft gezien, en heeft mij uitgedaagd om iets compleet anders te regelen voor haar, uitsluitend voor vrouwen!

C's idee is om een verfijnd avond te houden waarin ongeveer 8 elegant verkleden vrouwen (20-50 jaar) in avond jurken en hoge hakken verwelkomt worden in een luxueuze (75m2) hotel suite, compleet met Jacuzzi.

Bij aankomst wordt je verwelkomd met een glas Moet Champagne en canapés. Dit is een mooie kans om de zenuwen te kalmeren, het ijs te breken, andere dames te ontmoeten en om de spanning op te laten bouwen. Hoe de rest van de avond zich zal ontvouwen zal niet uitgeschreven worden en de lol zal doorgaan tot dat de natuurlijke einde is aangekomen, een kunstmatige tijd beperking zal ook geen domper worden voor jullie! Wellicht belanden jullie uitgeput in het heerlijke, warme water van de Jacuzzi, terwijl jullie nagenieten van een plezierige Girls Only avond!!

Huidige data die wij overwegen zijn

1) 27ste of 28ste september

 

2) 11ste of 12ste oktober 

locatie zal het in:

Amsterdam  of  Utrecht  plaatsvinden.

Screen Shot 2019-09-16 at 18.16.51.png
White Rectangle JPG.jpg

Uiteraard zal je feedback ons helpen om een beslissing te maken. De bedoeling van deze avond is om vrij te zijn van mannelijke ogen (behalve een verzwakkende uitzondering) waarbij wij echt kunnen ontspannen, onze lichamen kunnen overgeven aan bevrediging, en onszelf tot het uiterste te laten genieten. Dit is geen geld verdienende onderneming maar een klein bijdrage wordt verzocht om de kosten van de hotel suite, drankjes, hapjes, etc. te dekken.

Screen Shot 2019-09-16 at 18.27.30.png

Indien geïnteresseerd, stuur dan aub een email

Logo Red.png
Geïnteresseerd!
bottom of page