top of page

CARINGBULL

GangBangs

Eline's Exclusieve 'Prive Party' - Amsterdam 14 Maart

Maris-9_censored (3).jpg

Champagne & Canape’s, Bukkake & GangBang. Wat wil je nog meer?

Eline is (zoals je op haar foto's kunt beoordelen) een verbluffend mooie en stijlvolle Nederlandse MILF. Wat je echter niet kunt zien en waarin je CaringBull’s op zijn woord mag geloven (tenminste tot de 14e), is de zeer ondeugende kant van Eline's persoonlijkheid. dat het haar prikkelt om jou en de andere geselecteerde mannen volledig te ontdekken. Blijkbaar is de gedachte om omringd te worden door kloppende pikken al jaren een fantasie. Nu, op 40-jarige leeftijd heeft Eline het zelfvertrouwen en het diepe verlangen om "die prikkel te doorgronden", om het van haar 'bucketlist' te schrappen en haar lichamelijk en geestelijk volledig over te geven aan dit seksuele verlangen.

 

Dit zal zeker geen doorsnee standaard Sexjobs.nl gangbang zijn, dus als dit is waar je naar op zoek bent, dan is dit 'feestje zeker niet iets voor jou!

 

Ik ben gevraagd om er een verfijnd 'feestje' van te maken waarbij de sfeer lijkt op die van een 'classy champagne party'. Er zal voldoende tijd zijn om de seksuele spanning op te bouwen onder het genot van een glas gekoelde champagne, zodat Eline met jullie kan flirten, ze kijkt graag in je ogen. Zoals ze het zei, "de geest is het grootste geslachtsorgaan van het lichaam, dus laten we beginnen om haar geest in de juiste stemming te brengen!"

 

Je wordt gevraagd om je casual kleding te kleden, zeker geen jeans! Je wordt ontvangen met en een glas champagne, chardonnay of frisdrank en voorgesteld aan Eline en Peter. Ze zijn een super vriendelijk stel, dus eventuele zenuwen of remmingen zullen snel vervagen. Er is tijd om te kletsen, te drinken en te genieten van een aantal heerlijke hapjes. (Canapes)

Zoals je zal verwachten heeft Eline lang nagedacht en de tijd genomen om de kracht te vinden om dit verlangen aan te gaan en heeft zij gefantaseerd hoe de “perfecte gangbang” er voor haar uit moet gaan zien. Het was echt grappig om haar ogen te zien stralen terwijl ze haar verlangen met mij deelde over hoe deze gangbang zich mag ontvouwen. Ze kijkt er echt naar uit!

 

De geselecteerde mannen zijn tussen de 30 en 55 jaar oud, 'normaal' of 'atletisch' gebouwd komen netjes gekleed aan. Ze maken kennis met Eline en Peter (haar partner) en met elkaar, nemen een drankje, een hapje en ontspannen, waardoor de stress van de dag naar de achtergrond verdwijnt.

Als Eline denkt dat het moment 'goed' is, zal ze zich op haar knieën laten zakken en de mannen helemaal gekleed om zich heen verzamelen. Ze wil de bobbel in je broek zien groeien als ze jouw pik begint te strelen waarna ze hem uit je broek haalt om hem in haar mond te laten glijden. Peter vertelde mij ​​dat Eline het verlangen heeft om een groepje mannen die om haar heen staan te pijpen en van pik naar pik te gaan, ze wil er mee spelen en van genieten om uiteindelijk door jullie ondergespoten worden op haar gezicht, borsten, lichaam of in haar mond (ze slikt niet).
De gedachte alleen al doet haar sidderen van genot.

 

Terwijl Eline zich even opfrist zal ze even later terug komen in zwarte kousen en lingerie en high heels. Je wordt uitgenodigd om te blijven genieten van de gastvrijheid. Je krijgt nog een glas champagne en de heerlijke fruittaartjes zullen je tong strelen. Trust me on that.

Maris-64_censored.jpg

CaringBull zal haar vervolgens vastbinden aan het bed en hij zal haar blinddoeken. Eline heeft gevraagd om de fantasie en intensiteit van de GangBang geleidelijk op te bouwen. We zullen beginnen om haar te verwennen met veren, pinwielen, ijs enz. om haar langzaam in extase te brengen. Jullie worden gevraagd om samen te werken om langzaam haar opwinding op te bouwen. Misschien begin je met het strelen van haar lichaam met veren waarna een ijsklontje haar tepels zal beroeren. Ook kan de lichte pijn van een pinwiel haar lichaam doen reageren en dit zal haar verlangen om genomen te worden doen groeien. Eline zal jou inspireren om haar met al jouw aandacht te verwennen. 

 

Oh, bijna vergeten. Zij heeft het verlangen dat op het juiste moment de lingerie van haar lichaam wordt gescheurd. Ze wil de stof horen scheuren om haar kwetsbaarheid te benadrukken om zich daarna volledig over te geven op wat er gaat gebeuren. Eline wil dat elke man haar neukt terwijl ze geblinddoekt is, dus ze heeft geen idee wie haar op welk moment dan ook neukt !!

 

Caringbull zal dan haar blinddoek losmaken en verwijderen en het feest kan een tandje hoger gaan, bedenk dat Eline wil dat de intensiteit van haar GangBang door het hele feest heen blijft stijgen. Ze is in voor spitroasting, DP, DV, anaal zolang ze met respect behandeld wordt (ik hoop dat dat vanzelf spreekt) en belangrijker nog, dat het goed aanvoelt voor haar in het moment !! Als ze 'nee' zegt, is het 'nee' zonder discussie.

 

Neuken is altijd met condoom, geen uitzonderingen! Als je anaal bent geweest dan moet je je condoom veranderen voordat je vaginaal gaat - ik weet zeker dat ik je hier niet aan hoef te herinneren.

Eline's Exclusieve 'Prive Party'

Eline collage2.jpg

Locatie: Amsterdam
Datum: Donderdag 14 Maart
Tijd: 16:30 – 18:30 en 20:00 – 22:00
De bijdrage voor deze Classy GangBang is €150

💥 CaringBull mailinglijst krijg jij € 50 korting en daarom is jouw bijdrage maar €100!!💥

Dus wat hebben we van jou nodig:


Bevestiging van sessie 16:00 - 18:00 of 20:00 - 22:00
* Foto (geen cockshot), gezicht kan onherkenbaar zijn.
* Mobiel nummer, jij ontvangt de exacte locatie via whatsapp / sms

Als Eline opgewonden raakt als ze je foto ziet en je bent geselecteerd als een van de mannen om haar te neuken, wordt je gevraagd om de aanbetaling van €50 te betalen via tikkie. We dringen aan op deze aanbetaling om fakers en no-shows te ontmoedigen. Mannen die niet komen opdagen zouden Eline haar fantasie verpesten en CaringBull gaat dat risico niet nemen !! Aan het einde van de gangbang wil ik dat Eline volledig uitgeput op het bed instort, glimlachend van oor tot oor !!

Eline’s Review:

 

Mijn ervaring bij Caringbull: Vanaf het eerste gesprek hadden wij er een goed gevoel over. Ik wilde graag een gangbang “next level” en mijn vriend wilde daar graag aan deelnemen. Maar hoe gaan we dat doen. En zo kwamen we in contact met Caringbull.
Alles was tot in de puntjes verzorgt en alles wordt in het werk gesteld om jou een mooie ervaring te geven. Je kan hem er op vertrouwen dat hij garant staat voor jouw veiligheid en dat hij er voor zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Screen Shot 2019-06-08 at 22.16.44_censo

Ontspan dus gerust en geniet van jouw feestje. Als ik er aan terug denk dan is er ook weer gelijk het verlangen om het nog eens mee te maken maar dan nu met een tweede dame er bij.
Het was voor mij de eerste keer en ik had mij geen betere eerste keer kunnen voorstellen. Ik voelde mij een prinses maar ook voelde ik mij gebruikt maar dan wel op een positieve manier omdat alle mannen zeer respectvol waren. Het idee dat acht mannen mij wilde verwennen en nemen wond mij enorm op. Ik heb mij zelden zo unnen laten gaan als op dit feestje en dat vraagt dus om meer. “

bottom of page