top of page

CARINGBULL

GangBangs

Mature Gangbang - Amsterdam woensdag 10xx November

Lekker Pure Sex

IMG_8732.jpg

Op 21 September wil Chantel lekker hard werken door een groep mannen 

Wie wil me neuken?

Hoi mannen,

 

Ik ben Chantal, niet mijn echte naam natuurlijk, een recentelijk gescheiden 45 jarige vrouw en geloof mij, ik ben supergeil! Ik heb lang geen sex gehad en wil helemaal los gaan! Een fantastische tijd beleven! Om eerlijk te zijn heb ik al jaren lang de fantasie om een gangbang te doen, maar ik durfde het niet. Maar nu ik gescheiden ben denk ik er vaak aan om door meerdere mannen geneukt te worden. Ik ben nu een vrije vrouw, en 21 September is het zover!

 

Ik weet niet wat jullie mannen verwachten, maar ik heb een volwassen vrouwelijk figuur, een klein buikje (als resultaat van lekker eten om het gebrek aan sex te compenseren). Ik heb geweldige borsten om aan te zuigen en een heerlijke kont om er een paar tikken op te geven, te likken en ik kan squirten!

Ik wil niet door 1 man geneukt worden, maar lekker met jullie allemaal tegelijkertijd bezig zijn. Vinger mij, ik wil jullie Sexspeeltje zijn, en 2 uur lang hard geneukt worden. Laat je gaan, put me uit, neuk me heerlijk, alsjeblieft!!

Alsjeblieft, doe met mij:

  ✅ Hard vagina neuken (met condoom)

  ✅ Deep Throat (zonder)

  ✅ Dubbel vaginaal neuken

  ✅ Vingeren

  ✅ Over mijn gezicht klaarkomen

  ✅ Strelen

 

Doe niet:

  ❌ Anaal (een vinger in mijn kont is OK)

  ❌ Plas-, poepsex

  ❌ Disrespect gedrag

Chantel’s Gangbang Feestje

Ik stel voor dat jullie eerst allemaal een douche nemen als jullie arriveren. Ja, ik weet het dat dat niet altijd gevraagd wordt, maar een goede hygiëne vind ik belangrijk. Ook al heb je eerder thuis gedouched, het zorgt ervoor dat ik helemaal los kan gaan bij jullie.

Ik zoek een kleine groep mannen van 30 - 55 jaar, normaal gebouwd met een heerlijke lul die mij willen neuken, niet eromheen staan, maar lekker geil meedoen.

Locatie: omgeving van Amsterdam

Datum: woensdag 21 September

Tijd: 15:30-17:30 en 20:00-22:00 uur

Kosten: €100, (€20 borg + €80 voor de GB)

 

email registratie: davidcaringbull@gmail.com

Dus wat hebben we van jou nodig:


* Foto (geen cockshot), gezicht kan onherkenbaar zij

* Leeftijd (25-55)

* Mobiel nummer, jij ontvangt de exacte locatie via whatsapp / sms

Als Chantel opgewonden raakt als ze je foto ziet en je bent geselecteerd als een van de mannen om haar te neuken, wordt je gevraagd om de aanbetaling van €20 te betalen via tikkie. We dringen aan op deze aanbetaling om fakers en no-shows te ontmoedigen. Mannen die niet komen opdagen zouden Chantel haar fantasie verpesten en CaringBull gaat dat risico niet nemen!

 

email registratie: davidcaringbull@gmail.com

 

 

Kisses Chantel 💋💋

bottom of page