top of page

CARINGBULL

GangBangs

Verbluffend mooi en geil

MILF CINDY

gaat akkoord met een GangBang

14 november - Akersloot

Cindy's 'GangBang' in slechts

Dutch Flag.png
White Rectangle JPG.jpg

Ik ben Cindy een 100% Nederlandse Milf (42).

 

Ik heb enige tijd geleden besloten dat het leven te kort is en ik wil alle dingen doen die ik wil, mijn bucketlist 'DOEN' en elke laatste druppel plezier en opwinding uit het leven persen!

 

Ik heb al flink wat dingen afgevinkt van mijn bucketlist, heb geweldige ervaringen en zeer ongewone seksuele ontmoetingen gehad haha

Nu is het tijd voor een GangBang, ik heb nog nooit seks gehad met meerdere mannen, maar heb er wel over gefantaseerd uiteraard ... nu is het tijd om te stoppen met fantaseren... die GangBang-fantasie omzetten naar realiteit !!

Dus op 14 november in Akersloot vindt het plaats....

Ik heb er echt onwijs veel zin in maar vind het uiteraard ook behoorlijk spannend !!


Dus verwacht geen proffecionele dame, verwacht ook geen poppen lijfje, kinderen + leeftijd gecombineerd maakt mij een echte vrouw, mijn leeftijd draagt ​​ook bij aan ervaring en durf! Ik weet wat ik wil, ik wil met lust en passie genomen worden...

 

Geef mij het beste van jou voor 2 uur, laat mij maar zien hoe je een vrouw verwent...daarbij mag een beetje pit en stout aanwezig zijn.. Met respect natuurlijk!

GÉÉN anaal neuken, maar een vingertopje kan ik wel aan 😋 ... en neuken is ALTIJD met een condoom (geen uitzonderingen!) Maar verder sta ik open voor veel en wil ik zoveel mogelijk mannen ervaren (leeftijd 25-50) ) aanraken, zoenen, likken, vieze praatjes, tikkjes op m'n kont,beetje ruw mag..haar vast pakken, neuken en klaarkomen over mij heen, OMG ik kan haast niet wachten!

Er zijn 2 sessies!


En dan nu de uitdaging voor jou!? Laat mij klaarkomen! Laat de sfeer zo vol met lust en verlangen zitten dat het vuurwerk er af knalt!

Ik hoop dat je erbij bent bij één van de sessies en dat je zal genieten van mijn eerste GB..maak er een ongelovelijke ervaring van voor jou en mij!

Geile groetjes


Cindy kusses

Registreer nu!

Je kan kiezen uit de volgende opties:

Contributie: 

✅ Optie A) €100, daarvan is 20 euro vooraf en de overige 80 op de avond zelf.

Degene die de €20,- vooraf betalen zijn verzekerd van hun plekje!! Riskeer de teleurstelling op de avoid zelf niet.

https://tikkie.me/pay/iedmqi9eaa1s9u347pft

Wanneer je het overgemaakt hebt laat het mij even weten, zodat ik het kan bevestigen.

✅ Optie B) €130 betaald op de avond zelf
Let op vol = vol

Logo Red.png
bottom of page