top of page

CARINGBULL

GangBangs

Anchor 1
united-kingdom-flag-round-icon-128.png
Screenshot 2021-05-29 at 20.27.17.png

Anna's

Gangbang

Screenshot 2020-08-14 at 18.30.13.png
Anna
Anna1.JPG
Screenshot 2020-08-15 at 11.19.52.png

Ik moet vertellen dat dit een lang gekoesterde fantasie is, maar één die ik nooit had kunnen realiseren terwijl ik in een relatie was. Dat zou gewoon niet eerlijk zijn tegenover een vriendje. Ik ben nu echter een paar maanden vrijgezel en heb herhaaldelijk dit ‘geile stemmetje’ in mijn hoofd fluisteren: "Anna het is nu of nooit". Als ik 's nachts naakt in mijn bed lig zijn dat vaak de laatste woorden die ik hoor. Mijn dromen zijn gevuld met visioenen van vele handen die mijn lichaam strelen en zoeken... ik moet een paar weken geleden hebben gedroomd, want ik werd zweterig wakker met mijn hand tussen mijn benen. Terwijl ik daar lag dacht ik: "Dit is crazy, fuck it, het leven is te kort, ik ga het doen !!" Dus hier ben ik…….

Anna14-v2.png

Ik ben alleen op zoek naar jongens van 25-50 jaar oud, atletisch of normaal gebouwd. Dat is gewoon mijn seksuele voorkeur. Daarom wil ik graag een foto ontvangen om te zien hoe je eruitziet. Alsjeblieft geen ‘dick only’ foto's en het mag natuurlijk onherkenbaar zijn. Dat is eigenlijk maar een van de redenen, de andere is dat ik tot 8 september wil fantaseren over wat je me gaat doen.

En nu mijn fantasie!!

Als je aankomt, draag ik een korset, bretels, zwarte kousen en een blinddoek, om mijn andere zintuigen te versterken. Ik zal waarschijnlijk heel erg nerveus zijn. Hoewel ik je hoor praten met CaringBull, misschien een drankje drinkt, benader je me niet meteen. Als jullie dan eenmaal allemaal om mijn heen verzameld zijn, worden mijn handen naar je pik geleid. Zodat ik elke pik om de beurt kan aftrekken en zuigen. Ik wil dat ‘de party’ zachtjes begint. We hebben geen haast. Als je direct vol gas wil beginnen met neuken, is mijn Gangbang waarschijnlijk niets voor jou (sorry). Naarmate ik steeds geiler word, wil ik dat je de seksuele intensiteit opbouwt. Ik hou ervan om gestreeld, gelikt en gevingerd te worden. Ik kom makkelijk klaar als je weet hoe je je tong en vingers moet gebruiken. Kom op me af met één of meer en laat me spuiten! Waarschuwing, kijk uit!

(Caringbull comment: Jongens, Anna heeft me verteld dat ze het haat als mannen hun vingers in haar vagina draaien. Dit vindt ze echt een turn-off. Anna zegt zelf: “Ik draai hun pik ook niet om!!”. Dus ‘in en uit’ en op haar G-spot zal het moeten doen))

Anna23-blurred BWJPG.JPG
Anna32-Flipped - blurred copy.jpg
Anna21.jpg

My first CaringBull Gangbang - 8 september - Utrecht 20:00 - 22:00

Ik wil niet alleen op bed geneukt worden, beweeg me geblinddoekt door de kamer. Buig me over de bank, neuk me tegen de muur en bouw op tot een geweldig seksueel crescendo waar ik al jaren van droom. Ik wil aan het 'spit roasted' worden met DP plus een pik in elke hand om ‘af te trekken’. 5 pikken tegelijk voor een meisje dat er nooit meer dan één heeft gehad, oh fuck, ik word al geil als ik eraan denk! Ik heb een dildo in mijn kont gehad terwijl ik werd geneukt, maar nooit een lul, dus technisch gezien ben ik een DP-maagd. Ik denk dat de grootte er wel toe doet, als je een grote lul hebt, wacht dan tot mijn kont ontspant en gebruik aub veel glijmiddel.

Het wordt een geweldige avond jongens, waarvan ik weet dat ik er nog lang van zal dromen! Het is gewoon zo jammer dat dit ons geheim blijft, want ik kan deze ongelooflijk geile ervaring niet met mijn vrienden delen. Ze zouden het niet geloven en waarschijnlijk afkeuren - hun verlies!!!

Utrecht 8 September 20:00 - 22:00  

Contributie  €150  (€50 vooraf +  €100 op de avond zelf)

Dus wat hebben we van jou nodig:

1. Foto (geen cockshot), gezicht kan onherkenbaar zij

2. Leeftijd (25-55)

3. Mobiel nummer, jij ontvangt de exacte locatie via whatsapp / sms

email registratie: davidcaringbull@gmail.com

Anna's Review

Als geselecteerd als een van de mannen om Anna te neuken, wordt je gevraagd om de aanbetaling van €50 te betalen via tikkie. We dringen aan op deze aanbetaling om fakers en no-shows te ontmoedigen. Mannen die niet komen opdagen zouden Anna haar fantasie verpesten en CaringBull gaat dat risico niet nemen!

Een gangbang is iets wat ik al langere tijd wilde doen. Een soort bucketlist dingetje.. Zeker nu ik na lange tijd weer vrijgezel was, had ik het gevoel: het is nu of nooit. Met die gedachte ben ik opzoek gegaan naar iemand die vaker en betrouwbaar gangbangs organiseert. Het is je eerste keer en je wil gewoon dat dit goed gaat en je niet ergens in een of andere dumphole terecht komt. In mijn zoektocht kwam ik uit bij David van CaringBull. Het contact was netjes en het is heel fijn om eerst een keer koffie te drinken voor een kennismaking. Op deze manier kreeg ik al snel een goed gevoel en het gesprek was heel erg open ingesteld. Samen bespraken we wat ik voor idee had en hoe we hieraan invulling geven.

 

Het voelde vertrouwd, open en eerlijk dus ik ben ervoor gegaan! Via e-mail en whatsapp hebben we regelmatig contact gehad over de advertentie, foto’s en de organisatie van de gangbang. Al het harde werk heeft David gedaan ;-) maar dat was natuurlijk part of the deal.

 

De spanning liep behoorlijk op naarmate dé dag dichterbij komt. Gezonde spanning en ontzettend veel zin. Je fantasie slaat echt compleet op hol. De dag zelf was echt fantastisch en precies zoals we hadden uitgedacht. Ik koos ervoor om de gangbang volledig geblinddoekt te doen en dat was de beste keuze ooit. Zo ontzettend geil! De mannen die David had uitgekozen waren echt respectvol en zorgde ervoor dat ik het ook naar mijn zin had. Het was alles wat ik ervan had verwacht en gezien de reacties van de mannen hadden hun het ook ontzettend naar hun zin!

 

Na deze geile avond houd David nog contact, zodat hij alle ervaringen met je kan delen. Als ik ooit nog een keer een gangbang wil doen dan zou ik dat zeker weer via David doen. Hij regelt veel en zorgt ervoor dat je je veilig voelt. Respectvol en netjes. Een fantasie die werkelijkheid is geworden!

 

Nogmaals dank David!

Anna's Review

bottom of page