CARINGBULL

GangBangs

united-kingdom-flag-round-icon-128.png

Anna's

Gangbang

Screenshot 2020-08-14 at 18.30.13.png
Anna

Ik moet vertellen dat dit een lang gekoesterde fantasie is, maar één die ik nooit had kunnen realiseren terwijl ik in een relatie was. Dat zou gewoon niet eerlijk zijn tegenover een vriendje. Ik ben nu echter een paar maanden vrijgezel en heb herhaaldelijk dit ‘geile stemmetje’ in mijn hoofd fluisteren: "Anna het is nu of nooit". Als ik 's nachts naakt in mijn bed lig zijn dat vaak de laatste woorden die ik hoor. Mijn dromen zijn gevuld met visioenen van vele handen die mijn lichaam strelen en zoeken... ik moet een paar weken geleden hebben gedroomd, want ik werd zweterig wakker met mijn hand tussen mijn benen. Terwijl ik daar lag dacht ik: "Dit is crazy, fuck it, het leven is te kort, ik ga het doen !!" Dus hier ben ik…….

Anna14-v2.png

Ik ben alleen op zoek naar jongens van 25-50 jaar oud, atletisch of normaal gebouwd. Dat is gewoon mijn seksuele voorkeur. Daarom wil ik graag een foto ontvangen om te zien hoe je eruitziet. Alsjeblieft geen ‘dick only’ foto's en het mag natuurlijk onherkenbaar zijn. Dat is eigenlijk maar een van de redenen, de andere is dat ik tot 8 september wil fantaseren over wat je me gaat doen.

En nu mijn fantasie!!

Als je aankomt, draag ik een korset, bretels, zwarte kousen en een blinddoek, om mijn andere zintuigen te versterken. Ik zal waarschijnlijk heel erg nerveus zijn. Hoewel ik je hoor praten met CaringBull, misschien een drankje drinkt, benader je me niet meteen. Als jullie dan eenmaal allemaal om mijn heen verzameld zijn, worden mijn handen naar je pik geleid. Zodat ik elke pik om de beurt kan aftrekken en zuigen. Ik wil dat ‘de party’ zachtjes begint. We hebben geen haast. Als je direct vol gas wil beginnen met neuken, is mijn Gangbang waarschijnlijk niets voor jou (sorry). Naarmate ik steeds geiler word, wil ik dat je de seksuele intensiteit opbouwt. Ik hou ervan om gestreeld, gelikt en gevingerd te worden. Ik kom makkelijk klaar als je weet hoe je je tong en vingers moet gebruiken. Kom op me af met één of meer en laat me spuiten! Waarschuwing, kijk uit!

Anna1.JPG
Screenshot 2020-08-15 at 11.19.52.png

(Caringbull comment: Jongens, Anna heeft me verteld dat ze het haat als mannen hun vingers in haar vagina draaien. Dit vindt ze echt een turn-off. Anna zegt zelf: “Ik draai hun pik ook niet om!!”. Dus ‘in en uit’ en op haar G-spot zal het moeten doen))

Anna23-blurred BWJPG.JPG
Anna32-Flipped - blurred copy.jpg
Anna21.jpg

Utrecht 8 September 20:00 - 22:00  

Contributie  €150  (€50 vooraf +  €100 op de avond zelf)

My first CaringBull Gangbang - 8 september - Utrecht 20:00 - 22:00

Ik wil niet alleen op bed geneukt worden, beweeg me geblinddoekt door de kamer. Buig me over de bank, neuk me tegen de muur en bouw op tot een geweldig seksueel crescendo waar ik al jaren van droom. Ik wil aan het 'spit roasted' worden met DP plus een pik in elke hand om ‘af te trekken’. 5 pikken tegelijk voor een meisje dat er nooit meer dan één heeft gehad, oh fuck, ik word al geil als ik eraan denk! Ik heb een dildo in mijn kont gehad terwijl ik werd geneukt, maar nooit een lul, dus technisch gezien ben ik een DP-maagd. Ik denk dat de grootte er wel toe doet, als je een grote lul hebt, wacht dan tot mijn kont ontspant en gebruik aub veel glijmiddel.

Het wordt een geweldige avond jongens, waarvan ik weet dat ik er nog lang van zal dromen! Het is gewoon zo jammer dat dit ons geheim blijft, want ik kan deze ongelooflijk geile ervaring niet met mijn vrienden delen. Ze zouden het niet geloven en waarschijnlijk afkeuren - hun verlies!!!

Dus wat hebben we van jou nodig:

1. Foto (geen cockshot), gezicht kan onherkenbaar zij

2. Leeftijd (25-55)

3. Mobiel nummer, jij ontvangt de exacte locatie via whatsapp / sms

email registratie: davidcaringbull@gmail.com

Als geselecteerd als een van de mannen om Anna te neuken, wordt je gevraagd om de aanbetaling van €50 te betalen via tikkie. We dringen aan op deze aanbetaling om fakers en no-shows te ontmoedigen. Mannen die niet komen opdagen zouden Anna haar fantasie verpesten en CaringBull gaat dat risico niet nemen!